Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Klix.ba, Index.hr [ B.B. ]

26. 02. 2022. 17:50 >> 17:51
3

STALNI NAPADI

Hakeri "oborili" veb stranicu Kremlja

Službena veb stranica Kremlja, kabineta ruskog predsjednika Vladimira Putina (kremlin.ru) danas je neaktivna, nakon brojnih sajber napada iz cijelog svijeta.

Ova veb stranica je pod hakerskim napadima, kao i druge stranice ruske vlade i prorežimski mediji.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, u vezi sa sajber napadima na predsjednički sajt rekao je da su napadi konstantni što onemogućava pristup.

Hakerska grupa "Anonymous" objavila je sajber rat Rusiji, napala vladine internet stranice.

Hakerske zajednice objavile su sajber rat Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu. Zajednica, koja je pozvala hakere širom svijeta da ciljaju Rusiju, objavila je da su učinile nedostupnim mnoge vladine stranice, uključujući i web stranicu Kremlja.

Ukrajinska telekom agencija objavila je da je više od šest stranica ruske vlade srušeno, te da su hakirani ruski TV kanali i da se na njima puštaju ukrajinske pjesme.

"Rusi koriste bombe da ubijaju nedužne ljude, ali 'Anonymousi' koriste lasere da ubiju stranice ruske vlade", objavili su na Tviteru dijeleći objavu da je potvrđen pad stranica Kremlja, Dume i Ministarstva obrane.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније