Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Antena M; Objavila: M.M ]

03. 08. 2019. 17:08 >> 17:53
2

PORED BILA GEJTSA

Najdžel Faraž uživa u šampanjcu u Porto Montenegru

Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju sve više prepoznaju i doživljavaju svjetski političari, biznismeni, sportisti i javne ličnosti širom planete.

U prilog tome govore i činjenice da ovih dana u našoj zemlji borave i najbogatije i najuticajnije svjetske ličnosti. Pored drugog najbogatijeg čovjeka svijeta Bila Gejtsa, američkog milionera Danijela Snajdera, i britanski političar i lider stranke za Bregzit Najdžel Faraž viđen je u Crnoj Gori.

Daily Mail objavio je, danas tekst u kome se između ostalog navodi da je Faraž primijećen u Porto Montenegru, kako uživa u šampanjcu sa poznatim TV licem Džordžijom Tofolom.

U Porto Montenegru trenutno se održava najekskluzivniji događaj ovog ljeta “Polo u Marini” na kome će učestvovati najpoznatija svjetska polo imena.

Najdžel Faraž je britanski političar koji je vodio populističku partiju nezavisnosti Ujedinjenog Kraljevstva od 2006. do 2009. i ponovo od 2010. do 2016. Ove godine je pokrenuo stranku za Bregzit.

Od 1999. je i član u Evropskom parlamentu za jugoistočnu Englesku. Izuzev dužnosti stranke za Bregzit i poslanika u Evropskom parlamentu, on je takođe potpredsjednik pro-Bregzit organizacije Leave Means Leave i domaćin je radio-telefonske veze na globalnoj radio-stanici LBC.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније