Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 06. 2019. 20:17 >> 20:17

FARAŽ

"Dobar sastanak sa Trampom, on vjeruje u Bregzit"

Lider britanske Stranke za Bregzit Najdžel Faraž izjavio je danas da je imao "dobar sastanak" sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom koji boravi u trodnevnoj posjeti Velikoj Britaniji.

"Dobar sastanak s predsjednikom Trampom - on zaista vjeruje u Bregzit i sviđa mu se put u London", naveo je Faraž na Tviteru.

Stranka za Bregzit, osnovana nakon što Britanija nije uspjela da izadje iz EU u martu osvojila je 28 od 73 britanska mjesta u Evropskom parlamentu, dok su vladajuća Konzervativna i glavna opoziciona Laburistička stranka ostvarile loše rezultate na izborima krajem maja.

Uoči posjete Londonu, Tramp je izjavio da Velika Britanija treba da odluči da napusti Evropsku uniju bez dogovora ako ne može da dobije bolje uslove od njenih lidera.

On je takođe rekao da bi Faraž trebalo da dobije ulogu u pregovorima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније