Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Objavio: B.V.

16. 06. 2016. 11:36 >> 11:19
1

SVEČANO OTVOREN

Korist od Akva parka nemjerljiva brojkama

Predsjednik Opštine Budva Srđa Popović i predsjednik upravnog odbora kompanije “Aqua Terra Solutions” svečano su sinoć u Budvi otvorili najveći zabavni Akva park na ovom dijelu Mediterana. Objekat će prve goste primiti krajem naredne sedmice.


Popović je kazao da se kompanija “Aqua Terra” od početka pokazala kao pouzdan partner.

„Krajem aprila 2015. godine na brdu Topliš položen je kamen temeljac  budućeg Akva parka, a pomenuta kompanija zaključila je ugovor o dugoročnom zakupu opštinske zemlje  na 30 godina, za 240 hiljada eura godišnje, u ukupnom iznosu  od preko 7 miliona eura. To su brojke, korist koju će turistička destinacija ostvariti postojanjem ovakvog sadržaja svakako je mnogo veća i ne može se iskazati brojevima“, naveo je on.

Popović je kazao i da je zadovoljstvo  veliko , najviše iz razloga što grad Budva  dobija  novi segment  svoje turističke ponude.

„Prepuštam  ovaj prelijepi objekat onima kojima i pripada, sugrađanima, posjetiocima i turistima“ naveo je Popović.

Predsjednik Upravnog odbora kompanije “AquaTerra Solutions” Sahret Hajdarpašić  kazao je da je nakon 13 mjeseci intezivnog rada na ovom projektu ponosan što uspješno otvaraju velelepni objekat, jedinstveni Akva park koji će od kraja iduće nedjelje primiti i prve goste.

Iz opštine su naveli da je budvanski Akva park smješten u prelijepom zaleđu garda, brdu Topliš, sa kojeg se otvara fenomenalan pogled na Budvu. Prostire se na površini od preko 41.000 kvadrata, a kompleks obuhvata niz zabavnih i uzbudljivih vodenih atrakcija – tobogana i bazena, dječji dio koji ima preko 50 atrakcija, veliki restoran, tri bara, dječji kafić, prodavnicu, foto kabinu i druge atraktivne sadržaje. 



“Ovaj jedinstveni park zabave na vodi je najveći objekat tog tipa na našoj obali i ima dnevni kapacitet do šest hiljada ljudi, a raznovrsna ponuda prilagođena je svim generacijama”, poručuju oni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније