Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

26. 06. 2016. 15:17 >> 15:00
5

MINISTAR BRAJOVIĆ

Izvinjavamo se za svaki minut u kolonama

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović i predsjednik opštine Budva Srđa Popović formalno su danas označili završetak radova na na putu Podgorica-Budva i kružnog toka i bulevara preko rta Zavala. Žao mi je svakoga minuta provedenog u koloni bilo koga našeg građanina ili turiste koji je došao u Crnu Goru", kazao je Brajović.

Brajović je podsjetio da je, po potpisanom ugovoru, rok završetka radova na Zavali bio 15. jul.

"Izvođač je prije toga roka završio radove. Radovi na ovom lokalitetu su izazivali veću pažnju javnosti nego na svim ostalim lokalitetima. To je i prirodno, s obzirom na frekventnost saobraćaja na ovom potezu. Pravo mi je zadovoljstvo što danas mogu da konstatujem da su svi putevi u Crnoj Gori prohodni u punom pofilu", kazao je Brajović.

Predsjednik budvanske opštine Srđa Popović kazao je da je bulevar prva slika sa kojom se susrijeće neko ko dolazi u Budvu.

"To je ono što smo dugo čekali i što smo zaslužili. Izvinjavam se svim našim sugrađanima i onima koji su dolazili da posjete metropolu turizma na čekanju u kolonama, ali sam uvjeren da je sve to sada zaboravljeno. Dobili smo savremeni put, na čemu se zahvaljujemo Vladi, Ministarstvu saobraćaja, Direkciji za saobraćaj, izvođaču radova, kompaniji "Bemax“, koji su na izuzetno kvalitetan način, jednu zahtjevnu dionicu u rekordnom roku završili“, kazao je Popović.

Brajović je saopštio da je u proteklih pola godine rehabilitovano praktično 35 kilometara magistralnih i regionalnih puteva. 

"Mislim i na treće trake koje su izgrađene, mostovske konstrukcije, saniranje kosina, eliminisanje crnih tačaka na putevima. Pored toga, još je obavljeno i presvlačenje asfaltnog zastora na 30 kilometara puta. Po procjenama kolega iz Direkcije, utrošeno je oko 150 hiljada tona asfalta", kazao je Brajović. 

Poručio je kako pred tim brojkama i činjenicama, čovjek ne može biti ravnodušan, već ponosan i zadovoljan što je u tako kratkom roku posao završen na pravi način.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније