Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 04. 2013. 23:10 >> 23:12

MANJI INCIDENT

Maduro napadnut tokom polaganja zakletve

Polaganje zakletve novoizabranog predsjednika Venecuele Nikolasa Madura na kratko je prekinuo mladić, koji se popeo na binu i zgrabio mikrofon. Tjelohranitelji su su bili pripravni, tako da nije došlo do većih incidenata.

Incident je izazvao konfuziju među prisutnima, a prenos inauguracije na državnoj televiziji bio je prekinut sve dok mladić nije sklonjen sa bine, a Maduro nastavio polaganje zakletve.

"Mogao je da me ubije, ali sad smo prevazišli incident", kazao je Maduro, dodajući da bi popričao sa mladićem nakon govora.

On je rekao da je zakletvu polaže u znak sjećanja na bivšeg predsjednika Uga Čavesa, koji je 5. marta umro poslije dvogodišnje borbe s rakom.

"Zaklinjem se u znak vječnog sjećanja na vrhovnog komandanta", rekao je Maduro, nakon što je predsjednik parlamenta Diosdado Kabeljo pročitao tekst zakletve.

Polaganju zakletve prisustvovali su i saveznici pokojnog Uga Čavesa, predsjednik Kube Raul Kastro i iranski lider Mahmud Ahmadinedžad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније