Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Agencije [ Objavio: O.Z. ]

25. 11. 2017. 10:45 >> 10:29

GRUZIJA

U požaru u luksuznom hotelu 11 poginulih

Najmanje 11 osoba poginulo je u požaru koji je juče izbio u jednom hotelu na području grada Batumi u Gruziji.

Poginulo je deset državljana Gruzije i jedan Iranac. Ova informacija potvrđena je iz Ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje, prenosi Anadolija.

Naveli su da je povrijeđena 21 osoba i da nema životno ugroženih.

Sve žrtve su umrle od udisanja dima u hotelu i kazinu "Leogrand" koji ima 22 sprata, rekao je ministar zdravlja Zal Mikeladze.

Uzrok požara, koji su vatrogasci satima gasili, nije poznat, javlja BBC, prenosi Srna.

Službe za vanredne situacije evakuisale su više od 100 ljudi iz hotela. Požar je izbio na jednom od spratova i brzo se proširio. Batumi se nalazi oko 360 kilometara od Tbilisija.

U Batumi je u jutarnjim satima stigao i premijer Gruzije Giorgij Kvirikašvili koji je poručio da se u ovom gradu dogodila tragedija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније