Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B

16. 08. 2017. 17:10 >> 16:47

TRAMP PORUČIO

Odluka Pjongjanga mudra i promišljena

Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da je sjevernokorejski lider Kim Džong Un "donio mudru i promišljenu odluku" poslije nagovještaja da je Pjongjang odlučio da odustane od lansiranja balističkih raketa u pravcu američkog ostrva Guam u Pacifiku.

"Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un donio je veoma mudru i duboko promišljenu odluku. Alternativa bi bila i katastrofalna i neprihvatljiva", naveo je Tramp na Tviteru.

Tokom obilaska takozvanih Strateških snaga sjevernokorejske vojske, nadležnih za raketni program, Kim je pohvalio vojsku zbog pripreme "detaljnog plana", a juče je rekao da će još malo posmatrati "budalasto i glupo ponašanje Jenkija" prije nego što odluči da li da naredi ispaljivanje raketa u vode blizu Guama, prenijela je sjevernokorejska državna agencija KCNA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније