Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 07. 2017. 19:37 >> 19:08

OBAVIJESTILI NAPADAČA

Dortmund neće prodati Obamejanga

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda obavijestio je svog napadača Pjera-Emerika Obamejanga da ga neće prodati u ljetnjem prelaznom roku, prenijeli su danas njemački mediji.

Za Obamejanga su zainteresovani brojni evropski klubovi, među kojima i Čelsi, a uprava Borusije dala je svom napadaču rok da odluči da li će napustiti klub, ali je taj rok istekao.

Pošto 28-godišnji Obamejang nije donio odluku na vrijeme, Borusija ga neće prodati.

"Smatramo da je prelazni rok završen. Tajming je na kraju bio odlučujući", rekao je sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork za magazin Kiker.

Obamejang je prošle sezone bio najbolji strijelac Bundeslige sa 31 golom u 32 utakmice. On je postigao 40 golova u svim takmičenjima.

Fudbaler iz Gabona je utorak postigao dva gola u pobjedi Borusije protiv Milana od 3:1 u prijateljskoj utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније