Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 08. 2016. 09:12 >> 09:50
1

MASKIRANI MLADIĆ

LA: Paniku na aerodromu izazvao "Zoro"

Dio međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu bio je zatvoren zbog moguće pucnjave, saopštila je rano jutros aerodromska služba, javila je agencija Frans pres. Policija je kasnije saopštila da nije bilo nikakve pucnjave, već da je paniku među putnicima izazvao muškarac obučen kao Zoro.

Taj muškarac je ubrzo uhapšen.

Putnici su pobjegli u panici nakon što su čuli "filtriran, prigušen zvuk" na prometnom aerodromu.

Ti zvuci su uznemirili putnike u tom dijelu aerodroma i naveli ih da izađu iz kompleksa zgrade, a pojedini su pobjegli na piste.

AP je dodao da su se malo kasnije putnici vratili u zgradu i da su nastavljene aktivnosti na aerodromu.

Policija je na Tviteru saopštila da je paniku izazvao mladić obučen u kostim superheroja Zoroa i sa plastičnim mačem, za koga kažu da im "još nije jasno šta mu je bio cilj", prenosi B92.

Putnici su se vratili na aerodrom, ali su ponovo prošli kontrolu specijalnih jedinice K9, navodi AP.

Na snimcima objavljenim na društevnim mrežama može se vidjeti kako putnici bježe sa aerodroma, kao i da su mnogi koferi ostavljeni na terminalu nakon što je naređena evakuacija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније