Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

22. 08. 2015. 13:25 >> 13:19

SITUACIJA STABILIZOVANA

Tajland: Napreduje u istrazi bombaškog napada

Tajlandske vlasti saopštile su danas da je bezbjednosna situacija u Bangkoku stabilizovana, ali su pozvale građane da budu oprezni i obrate pažnju na sumnjive pakete.

Pukovnik Vintaj Suvari, portparol Nacionalnog savjeta za mir i poredak, vojne hunte koja je na vlasti u Tajlandu, izjavio je da je ostvaren napredak u istrazi bombaškog napada u centru Bangkoka i pozvao građane da ne šire glasine po društenim mrežama.

Suvari je rekao da je na osnovu televizijskih snimaka utvrđeno kojim putem je osumnjičeni došao i otišao od mjesta napada.

Policija je u petak utrostručila nagradu za informaciju koja bi dovela do hapšenja napadača i ona sada iznosi tri miliona bata (84.000 dolara), prenosi Bi-Bi-Si.

U eksploziji u prometnom dijelu tajlandske prijestonice u ponedjeljak, 17. avgusta, poginulo je 20 ljudi. Dan kasnije desila se još jedna eksplozija na pristaništu na rijeci Čao Praja, ali tada niko nije povrijeđen.

U međuvremenu su se pojavili novi snimci s kamera za nadzor, na kojem se vidi muškarac kako baca paket u vodu. Policija je saopštila da traži čoveka sa snimka radi ispitivanja, ali da još nije donela nikakve zaključke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније