Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

18. 01. 2017. 18:32 >> 18:09

POGLEDAJTE U DNEVNIKU

Zašto je Ustavni sud bez predsjednika

Večeras u Dnevniku u 19.30:

U podgoričkom Centru za socijalni rad od 353 majke koje su bile pozvane da se izjasne o smanjenju nadoknada predviđenim budžetom, danas se odazvalo njih 275. Da li prihvataju takvu realnost?

Zašto je Ustavni sud odgodio današnju sjednicu koja je bila zakazana povodom izbora predsjednika tog suda?

Hoće li Nikša Gojković, koji je formalno - pravno opet predsjednik Herceg Novog, ući u kabinet, kada će biti održana vanredna Skupština o inicijativi izbora za skraćenje mandata, kako funkcioniše lokalna uprava nakon raskida koalcije DPS-IZBOR? Pokušali smo da nađemo odgovore na ta pitanja.

Istraživali smo zašto je na desetine flamingosa i drugih ptica uginulo u zaleđenim bazenima ulcinjske solane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније