Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 05. 2015. 19:17 >> 19:13

STIGAO DOPIS

Hag zvanično traži Šešelja

U Ministarstvo pravde Srbije stigao je dopis iz Haškog tribunala u kojem traže da se lider SRS i optuženik Vojislav Šešelj vrati u Hag.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije da će, po dobijanju zahtjeva Žalbenog vijeća Haškog tribunala za povratak Šešelja u pritvorsku jedinicu, Vlada postupiti po zakonu Srbije i u skladu sa međunarodnim javnim pravom.

Sedam mjeseci od dolaska iz Haga, Šešelj bi uskoro ponovo mogao da se nađe u ćeliji u Ševeningenu. Međutim, ostalo je nejasno kako je Žalbeno vijeće tribunala donijelo odluku o povratku Šešelja, bez izjašnjavanja Pretresnog vijeća koje mu sudi. 

Radikali i sam Šešelj su više puta kazali da se on, ni po koju cijenu, neće predati dobrovoljno, ali da se neće ni skrivati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније