Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Beta ]

08. 03. 2024. 09:59 >> 10:00
3

MILOŠ VUČEVIĆ

"Za desetak dana izlazimo sa predlogom za mandatara nove Vlade"

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas da će za desetak dana izaći sa predlogom za mandatara za sastav nove Vlade, kao i da vjeruje da će to ići bržim tempom nego je bilo ranije.

Vučević je za televiziju Prva rekao da Vlada i dalje obavlja svoj posao, a govoreći o beogradskim izborima, ocijenio je da na njih treba ići što prije, jer, kako je naveo, Beograd mnogo gubi u periodu otkad ima Privremeni organ, kao i da Skupština grada nije konstituisana zbog neodgovornog ponašanja nekih ljudi koji su dobili povjerenje Beograđana.

"Ja sam uvek za najbrži datum", rekao je on i dodao da se svakim danom gubi vrijeme oko investicija i poboljšanja života građana.

Vučević je rekao da će na izbore ići u širem formatu i da je SNS uputila javni poziv svim strankama koje, kako je naveo, vide Srbiju kao nezavisnu i slobodnu državu i koji vjeruju u dalji razvoj Beograda da zajedno naprave širi politički front.

Taj front, rekao je on, činiće partneri SNS od ranije, Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija, spremni su da pričaju i sa Zavetnicima, ali, naveo je, i sa mnogim drugim grupama, pojedincima i organizacijama koje su im se javile.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније