Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

02. 10. 2020. 21:43 >> 21:43
4

KOSOVO-SRBIJA

"Uzajamno priznanje jedini način za trajan mir"

Predsjednik Kosova Hašim Tači je u današnjem razgovoru sa Miroslavom Lajčakom, izaslanikom Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije istakao da je uzajamno priznanje Kosova i Srbije jedini način za trajan mir.

Tači je na Tviteru napisao da je Kosovo posvećeno uzajamnom priznanju sa Srbijom, kao jedinom načinu da se obezbijedi trajni mir u regionu.

"Dobra diskusija o dijalogu Kosova i Srbije i kosovskom putu ka EU sa Miroslavom Lajčakom. Ponovio sam da je Kosovo posvećeno dijalogu za uzajamno priznavanje, kao jedinom načinu da se obezbijedi trajni mir u regionu i ubrza proces integracije u EU", napisao je Tači na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније