Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

26. 11. 2018. 20:05 >> 19:40
3

MEDIJI PRENOSE

Radoičić saslušan u Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je saopštilo da je policija, po zahtjevu Tužilaštva za organizovani kriminal, obavila razgovor sa M.R. u vezi s njegovim saznanjima o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP na Kosovu Olivera Ivanovića.

"Policija je od M.R. uzela izjavu u skladu sa zahtjevom za prikupljanje potrebnih obavještenja, a u vezi sa istragom ubistva lidera Građanske inicijative SDP", stoji u saopštenju MUP-a Srbije.

Srpski mediji su prenijeli da je riječ o potpredsjedniku Srpske liste Milanu Radoičiću i da je srpsko tužilaštvo naložilo saslušanje Radoičića poslije izjave tužilaštva u Prištini o njegovoj navodnoj umiješanosti u ovaj zločin.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, Radoičić je kategorično negirao bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića, prenosi B92.

Specijalni tužilac Kosova Sulj Hodža potvrdio je prethodno za Radio Slobodna Evropa da kosovske vlasti traže Radoičića zbog navodnog krivičnog djela teškog ubistva, odnosno zbog pomaganja i saradnje u izvršenju ovog krivičnog djela.

Kosovska policija uhapsila je tokom akcije u Sjevernoj Mitrovici 23. novembra tri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom Ivanovića, i njima je određen pritvor od 30 dana. Milan Radoičić se nije nalazio u stanu tokom akcije.

Potpredsjednik Srpske liste saopštio je u nedjelju da nema nikakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovića i da se kosovskoj policiji neće predati.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније