Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

М.В. [ RSE ]

10. 10. 2023. 20:26 >> 20:27
18

APR

Radoičić izašao iz vlasništva nad firmama u Srbiji

Milan Radoičić, koji je preuzeo odgovornost za oružani napad na kosovsku policiju u selu Banjska, izašao je iz vlasništva nad firmama u Srbiji, objavljeno je na sajtu Agencije za privredne registre (APR).

Kako se navodi, Radoičić je 40 odsto svog udjela u vlasništvu nad firmom "Inkop" prebacio na svoje poslovne partnere Zvonka Veselinovića i njegovog brata Žarka.

"Inkop" u svom vlasništvu ima nekoliko ćerki firmi koje su u proteklom periodu dobijale unosne poslove iz budžeta Srbije, kao i vrijednu imovinu u opremi i nekretninama.

I prije napada na kosovsku policiju 24. septembra, što je u Prištini označeno kao teroristički akt, vlasti Kosova su Milana Radoičića povezivale sa kriminalnim aktivnostima.

U vezu sa kriminalom je na Kosovu dovođen i Zvonko Veselinović.

Ali, Srbija koja ne priznaje nezavisnost Kosova, ne priznaje ni optužbe kosovskih vlasti.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније