Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

31. 07. 2013. 11:09 >> 11:09

REKONSTRUKCIJA VLADE

Dačić: Ništa nijesam nudio Dinkiću

Ivica Dačić kaže da Srbija nema vremena za prijevremene parlamentarne izbore i da ništa nije nudio lideru Ujedinjenih regina Srbije Mlađanu Dinkiću.

"Očekujem da danas Srpska napredna stranka stavi tačku na rekonstrukciju Vlade. Prijevremeni izvori bi više štetili nego koristili Srbiji i doveli bi do sličnih rezultata - SNS bi bila prva, a Socijalistička partija Srbije druga stranka po broju dobijenih glasova", rekao je Dačić za TV Pink.

On je istakao da nijesu tačne tvrdnje lidera URS-a Mlađana Dinkića da mu je nudio potpredsjedničko mjesto u rekonstruisanoj Vladi i više zaduženja, već da je to predlagao sam Dinkić.

"Dinkić mi je rekao da će da podnese ostavku u Vladi ako se protiv njega sjutra pojavi tekst u novinama i tvrdio da se protiv njega vodi kampanja iz političkih krugova", kazao je Dačić.

Ivica Dačić kaže da će danas biti odlučeno koji ministar SPS će napustiti Vladu.

Dačić je rekao da je već razgovarao sa ministarkom zdravlja Slavicom Đukić Dejanović, a da će razgovarati sa ministrom prosvjete Žarkom Obradovićem.

"Danas ću u SPS imati sastanke o rekonstukciji, razgovaraću sa Obradovićem, to nije problem, razgovarao sam sa Slavicom i ona će, kao i Obradoviće poštovati moju odluku", rekao je Dačić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније