Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: N1, Objavio: I. P. ]

09. 04. 2017. 13:20 >> 12:57
3

VUČIĆ POZIVA

RIK javno da prebroji glasove

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, pozvao je danas Republičku izbornu komisiju (RIK) da javno otvori džakove sa izbornih mjesta, za koja Saša Janković osporava broj prebrojanih glasova.

Vučić je, na pitanje Televizije N1 - kako komentariše navode izbornog štaba Saše Jankovića da je na izborima potencijalno ukrao 319.000 glasova, to negirao i ocijenio da je to "notorna glupost".

Dodao je i da on nikada ništa nije ukrao.

Kako je kazao, matematička računica koju su imali "nije imao ni mali Đokica", a tako nešto ne bi uradio ni Saša Radulović iz Dosta je bilo.

Podsjetimo, izborni štab predsjedničkog kandidata Saše Jankovića saopštio je kasno sinoć da su uvidom u džakove sa izbornim materijalom sa 25 biračkih mjesta pribavljeni dokazi o teškim neregularnostima izbornog procesa i potencijalnoj krađi 319.000 glasova. 

"Između rezultata fizičkog brojanja glasačkih listića i broja glasova zavedenih u zapisnicima sa biračkih mesta, velika su neslaganja, a zaključak je da je Aleksandar Vučić potencijalno ukrao čak 319.000 glasova na ovim izborima", navedeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније