Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

24. 01. 2017. 12:45 >> 12:34

UHAPŠENI U HRVATSKOJ

Državljane CG terete za šverc migranata

Dubrovačka policija saopštila je danas da je privela dvojicu državljana Crne Gore zbog sumnje da su iz koristoljublja pomagali državljanima Iraka u nezakonitom ulasku u Hrvatsku da bi ih potom dalje vozili prema drugim zemljama Evropske unije.

Oni se sumnjiče da su prošlog četvrtka ušli u Hrvatsku preko graničnog prelaza Karasovići i potom u mjestu Vitaljina čekali sedmoricu Iračana koji su u Hrvatsku ušli nezakonito, pješice preko brda Košare.

Potom su namjeravali da ih voze prema zemljama EU, navela je dubrovačko-neretvanska policija.

Državljanima Iraka određena je zabrana ulaska u Hrvatsku na određeni vremenski period, dok je protiv dvojice crnogorskih državljana, starih 24 i 31 godinu, podignuta krivična prijava i završili su u pritvoru.

Početkom januara dubrovačka policija je uhapsila 30-godišnjeg Crnogorca koji je pokušao da prokrijumčari maloljetnog Sirijca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније