Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Tanjug; Objavio: I. P. ]

03. 10. 2016. 09:47 >> 09:26
6

ZUKORLIĆ OBZNANIO

"Glasao sam za Durakovića"

Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić izjavio je danas da je na upravo završenim lokalnim izborima u BiH glasao u Srebrenici za Ćamila Durakovića.

Zukorlić ima dvojno državljanstvo i na birackim spiskovima je i u Srbiji i u BiH i zato je glasao na jučerašnjim izborima.

"Iako je glasanje tajno, kod mene skoro ništa nije tajno, jer ja sam poznat po transparentnosti u svim svojim stavovima, glasao sam za Ćamila Durakovića. Mislim da je dobro da Durakovic pobijedi, mislim da je to dobro za Bošnjake, ali i da je dobro i za Srbe", rekao je Zukorlić, prenosi Tanjug.

On smatra da okupljanje srpskih partija oko jednog kandidata "sa namjerom da po svaku cijenu pobijedi srpski kandidat nije politički mudro", jer, kako je ocijenio, "nije u interesu ni srpskog naroda, pa ni Srbije, da memorijalnim centrom sa više od 7.000 grobova bošnjackih žrtava vlada pripadnik srpskog naroda".

"Da sam neko ko zastupa srpske interese u politici, podržao bih bošnjackog kandidata", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније