Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

19. 03. 2024. 16:17 >> 16:16
Čitaj mi:

IBRAHIMOVIĆ-MEKEN

"Važno da sve proevropske snage energično rade na reformama"

Proces reformi koje treba sprovesti do ispunjenja prelaznih, a zatim i završnih mjerila na putu evropskih integracija veoma zahtjevan i izazovan i da je važno da sve proevropske političke snage energično rade na sprovođenju tih reformi. To je poručeno sa sastanka predsjednika Bošnjačke stranke Ervina Ibrahimovića i britanske ambasadorke u Crnoj Gori Don Meken.

"U sadržajnom i otvorenom razgovoru Ibrahimović i Meken razmijenili su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori sa posebnim akcentom na proces reformi u cilju snaženja demokratije u Crnoj Gori, ubrzavanja evropskih integracija i jačanja euroatlanskog savezništva kao ključnog partnerstva za Crnu Goru u aktuelnim geopolitičkim izazovima", saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Ibrahimović je predstavio Meken značajnu ulogu Bošnjačke stranke u procesu demokratizacije društva i trasiranja euroatlanskog i evropskog spoljnopolitičkog puta Crne Gore.

"Ovo je bila dobra prilika da ambasadorka Meken čuje više i o značaju i ulozi Bošnjačke stranke u aktuelnim i budućim političkim procesima u Crnoj Gori", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније