Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 05. 2014. 16:35 >> 16:37
1

STIJEPOVIĆ U KUČIMA

Podržaćemo razvoj porodičnog biznisa

Kandidat za gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović posjetio je danas porodicu Rajković u Kučima koja se bavi proizvodnjom vina kao porodičnim biznisom. Tom prilikom Stijepović je naglasio da je izbornim programom obuhvaćena podrška razvoju porodičnog i drugih oblika biznisa, te da je razvoj prigradskih i seoskih naselja takođe potencijal prepoznat programom, i definisan kao cilj na kome će se raditi nakon 25. maja.

"Ovo je nešto što je dio mog programa, a to je da ravnomjerno razvijamo svaki dio Podgorice, ne samo centar nego i prigradska i seoska naselja. Ova porodica pokazuje kako se predanim radom i posvećenošću biznisu, za koji se opredjelila može lijepo živjeti, razvijati biznis i naravno otvarati mogućnost i za nova radna mjesta", kazao je Stijepović.

Kandidat DPS-a za gradonačelnika kaže i da je misija koalicije "Koalicije za evropsku Podgoricu Milo Đukanović", da i nakon 25. maja  podrži slične biznise, a posebno proizvodnju vina i vinogradarstvo.

"Mi ćemo u saradnji sa Vladom i Investiciono razvojnim fondom i dalje pomagati naše sugrađane i pomagati ne samo otvaranje novih mogućnosti za razvijanje biznisa nego i ovakve oprobane ljude, koji su u biznisu, da ih podržimo kako bi unaprijedili svoj projekat, a to je u konkretnom slučaju proizvodnja vina, i kako bi od toga imali svi koristi, i Glavni grad i oni kao neko ko se bavi ovim poslom", zaključio je Stijepović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније