Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 05. 2014. 08:04 >> 08:17
25

STIJEPOVIĆ OCIJENIO

Glas drugima ide Medojeviću i Mandiću

Nosilac liste “Koalicije za evropsku Podgoricu Milo Đukanović" i kandidat za gradonačelnika glavnog grada Slavoljub Stijepović ocijenio je da glasovi dati drugom kandidatu na predstojećim lokalnim izborima mogu završiti u “Frontu sa Medojevićem i Mandićem".

 

Uvjeren da će DPS sa svojim koalicionim partnerima apsolutno pobijediti, Stijepović je rekao da su građanima Podgorice prezentovali najbolji program i odborničku listu koji su garancija dinamičnog razvoja Podgorice.

Govoreći o tome zašto Miodrag Lekić ne treba da bude gradonačelnik, Stijepović je u intervjuu Dnevnim novinama rekao da lideru DF-a građani neće omogućiti da dođe u takvu situaciju.

„I da nam otkrije stvarnog kandidata DF-a. U kampanji sam ga pominjao manje nego što je on mene. Imao sam potrebu da ukažem na opasne scenarije koje nam najavljuje u Podgorici, koji podrazumijevaju krađe, prebijanje i zastrašivanje građana i to ne smijemo dozvoliti bilo kom drugom gradu u Crnoj Gori. Takođe, imao sam potrebu da ukažem na opasnost da glas za druge kandidate, osim za predstavnike albanske liste, može završtiti u Frontu sa Medojevićem i Mandićem i da je zbog toga jedino glas povjeren 'Koaliciji za evropsku Podgoricu Milo Đukanović' izbor koji ne nosi neprijatna iznenađenja, već isključivo razvoj našeg glavnog grada“, kazao je Stijepović.

Kazao je i da izgradnju tunela kroz Goricu ne vidi kao aktuelnu potrebu grada. Odgovarajući na pitanje što bi turistima preporučio da posjete u Podgorici, on je rekao da i pored prelijepih rijeka i jezera, bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa, novih modernih trgova, gostoprimljivosti naših sugrađana, Podgorica ima nedopustivo mali broj turista.

„Moramo raditi na boljoj prezentaciji onoga što nam je priroda podarila i onoga što smo sami stvarali generacijama“, kazao je on.

Izgradiće, kako je kazao, četiri vrtića, osnovne škole, gradsko pozorište, dom za stare, kolektor, putnu infrastrukturu.

„Grad će nastaviti da se dinamično razvija. Naravno, gradićemo u svim djelovima grada“, poručio je on.

 

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније