Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

25. 02. 2024. 12:31 >> 12:36
6
Čitaj mi:

ŠEHOVIĆ

"Dolazak Dodika pokazatelj političke dezorjentisanosti"

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović oglasio se povodom medijske najave da će predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik narednih dana doputovati u Crnu Goru.

„Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji, Milorad Dodik dolazi u Crnu Goru! Nakon čega će se, kako se sam pohvalio, sresti sa premijerom Mađarske i predsjednikom Srbije. Da zatvori krug. Pametnome dosta”, istakao je Šehović.

Kako je dodao, dolazak Dodika pokazatelj je političke dezorjentisanosti i krize sistema vrijednosti crnogorskih vladajućih elita.

„Vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina, i pošalje poruke “mira” i “tolerancije”, koje su mu svojstvene. Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD-a je najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi”, naveo je Šehović.

Prema njegovim riječima ova posjeta govori mnogo o karakteru parlamentarne većine i Vlade.

„A još i više govori o “čvrstini” evropske i “pouzdanosti” evroatlanstke orijentacije parlamentarne većine i Vlade, koja inače zavisi od Andrije Mandića”, zaključio je Šehović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније