Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

04. 09. 2023. 12:19 >> 12:20
6

PES

"DPS-u zagarantovano mjesto u opoziciji"

Ono što je sigurno jeste da je DPS-u zagarantovano mjesto u opoziciji, a mnogim funkcionerima DPS-a optuženička klupa, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Iz PES-a ističu da su tvrdnje poslanice Vuković-Kuč da će doći do cijepanja u PES-u jednako su ozbiljne koliko i potpuno neosnovana očekivanja ove partije da će biti vlast u dogledno vrijeme.

"Pošto ste zabrinuti kojim putem je krenuo PES, nemojte da imate dilemu da će to biti ubrzan put u Evropsku uniju, ali ne samo na priči, kao što je to radio DPS", istakli su u saopštenju. 

Ističu da je njihova misija da zaustave odliv stanovništva iz Crne Gore, upravo uspostavljanjem uslova za bolji standard i vladavinu pravu, što je, kako kažu "DPS-u bilo potpuno periferno za trideset godina vladavine".

"Stoga, koleginice Vuković-Kuč i ostale kolege iz DPS-a, vjerovatno imate preča posla, a to je da upravo spriječite rascjep u sopstvenoj partiji", poručuju iz Pokreta Evropa sad. 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније