Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

29. 03. 2022. 14:58 >> 15:02
2

DOSTAVILI VIDEO

DPS: Krivotvorenje i zloupotreba glasanja na sjednici SO Kotor

Demokratska partija socijalista tvrdi da je na sjednici Skupštine opštine Kotor 24. marta ove godine došlo do krivotvorenje i zloupotreba glasanja.

Kotorskom odboru DPS-a je, kako navode, nedavno dostavljen snimak na kome se jasno vidi krivotvorenje i zloupotreba glasanja, a video su i dostavili medijima.

“Ovaj inkriminišući materijal, na kome se vidi da čin glasanja ne obavlja odbornik koji je prozvan, i koji je jedini ovlašćen da glasa, već to čini drugo lice, za koje je utvrđeno da je Milica Ljutić, izabrana 2020. godine za odbornicu na listi DPS, jasan je pokazatelj da je došlo do kršenja Zakona o izboru odbornika i poslanika”, navode u kotorskom DPS-u.

Kažu da su Dejan Ognjanović i Milica Ljutić, kao i Mladena Donkovića grupa za koju postoje osnovi sumnje da je, kako navode u DPS-u, pod pritiskom i političkom korupcijom zloupotrijebila mandat koji je dobila od Demokratske partije socijalista, zbog čega su izbačeni iz partije.

“Povodom protivzakonitog djelovanja Milice Ljutić, zloupotrebe i krivotvorenja glasanja, kao i pomaganja u sprovođenju čina političke korupcije, Opštinski odbor DPS Kotor ubrzo će obavijestiti javnost o svojim narednim potezima”, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније