Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 12. 2013. 08:21 >> 10:18
6

DANILOVIĆ TVRDI

Otvaranje poglavlja zasluga i opozicije

Zasluge što je Crna Gora otvorila dva najteža poglavlja, 23 i 24, ne mogu se pripisati samo samo Vladi i premijeru Milu Đukanoviću, ocijenjeno je iz opozicije.

 

Premijer Đukanović kazao je su otvorena poglavlja velika priznanja za Vladu. Na pitanje očekuje li da će opozicija odati priznanje nakon otvaranja pet poglavlja, premijer Đukanović kazao je da ne vjeruje u to, iako je u našoj zemlji evidentan viši nivo demokratske kulture.

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) kazao je da su i jedni i drugi odgovorni za postignuti uspjeh. Čestitke bi, smatra on, trebale da stignu sa obje strane, jer su i Skupština i opozicija dale svoj doprinos otvaranju poglavlja.

"Ne znam zašto bi Skupština i opozicija trebalo da odaju priznanje Milu Đukanoviću. Ne mislim da je to njegova zasluga, već zasluga društva i svih nas", kazao je Danilović za Dnevne novine.

On napominje da je opozicija protjerana iz procesa, ali je uprkos tome uspjela da uradi svoj dio posla.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније