Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 12. 2013. 20:35 >> 21:52
3

DARKO PAJOVIĆ

Vladavina prava ključ pristupanja NATO-u

Predsjednik Pozitivne Darko Pajović izjavio je da je vladavina prava ključ pristupanja NATO alijansi.

"Reforma bezbjednosnih službi je važan aspekt za pristupanje evroatlanskim integracijama, koje moraju biti apolitične i ne smiju se baviti zloupotrebama u političke svrhe,već da rade u interesu države i svih građana Crne Gore" istakao je Pajović na Građanskom satu, koji je organizovao Centar za demokratsku tranziciju.

Pajović je dodao da vladajuća koalicija mora pokazati političku volju u procesu stvaranja uslova za pristupanje Crne Gore EU i NATO integracijama, kao i pokazati kooperativnost ne samo na papiru, već i u praksi.

Pozitivna Crna Gora se, prema njegovim riječima, pored bezbjednosnog za NATO integracije zalaže i iz političkog i ekonomskog razloga, jer će Crna Gora biti sigurnija zemlja za buduće investitore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније