Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 05. 2021. 15:46 >> 15:47
4

DPS HERCEG NOVI

"Aktuelna vlast nije smanjila nezaposlenost"

Aktuelna hercegnovska vlast ostaće upamćena kao najgora u istoriji jer je stopa nezaposlenosti dostigla rekordan nivo od kada se zvanično mjere ti podaci, saopštio je Opštinski odbor DPS Herceg Novi.

"Podsjećamo, da su sadašnji funkcioneri partija koje upravljaju Herceg Novim prije četiri godine obećavali “smanjenje stope nezaposlenosti, te da će njihov prioritet biti otvaranje novih radnih mjesta. Zapošljavanje mladih je glavni prioritet Demokrata”. Ni to, kao ni desetine drugih obećanja nije ispunjeno", kazali su u DPS Herceg Novi.

Navodui se da , kada se pogledaju zvanični podaci Monstata, opština Herceg Novi je doživjela najveći pad kada su u pitanju zaposleni građani u odnosu na sve ostale gradove u Crnoj Gori.

"Iako će izgovor biti pandemija, ono što je jasno je da Opština nije preduzela nikakve mjere da spriječi otkaze. To samo potvrđuje da aktuelna lokalna administracija ne brine o našim sugrađanima, a čini se da nema ni volje ni znanja da se pozabavi rješavanjem tog osnovnog pitanja za svakog građanina", kažu u DPS-u.

Poručuju da su zvanični podaci neumoljivi, da je Herceg Novi na dnu liste, a na to mjesto, kako se navodi, došao je pod upravom aktuelne vlasti.

"Stopa nezaposlenosti je na rekordno visokom nivou, a prema onome što sada nude biračima naša opština će ostati negativan primjer kada je zaposlenost u pitanju. Zbog toga, na izborima u nedjelju 9. maja neophodno je da dođe do PROMJENA. Neophodno je da birači nakon skoro dvije decenije vlast predaju ljudima koji to znaju i koji će uposliti najmanje 1.100 nezaposlenih sugrađana. DPS Herceg Novi je uvjeren da će na kraju četvorogodišnjeg mandata naša opština biti svijetli primjer kada je oblast zapošljavanja u pitanju", poručuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније