Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 02. 2021. 19:19 >> 19:23

MUSTAJBAŠIĆ

"Donacijom vakcina bi se spasili najranjiviji"

U momentu kada se čitav svijet bori za dozu vakcine više, Ministarstvo zdravlja ima luksuz da odbija donaciju vakcina uz obrazloženje da su iste donacija za DPS, a ne shvatajući da je svaka od ovih vakcina donirana za građane Crne Gore, bez obzira na političku, vjersku ili bilo kakvu drugu pripadnost, saopštio je danas Admir Mustajbašić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje.

On ističe da bi se prihvatanjem ove donacije spasile najranjivije kategorije društva, prvenstveno  korisnici domova starih širom Crne Gore.

"Kontinuirana briga zaposlenih o svakom korisniku doma bila je imperativ u vremenu ove pandemije. Izdržali su deset mjeseci prateći stroga pravila i procedure, ne dozvoljavajući da se na tom putu napravi niti jedan pogrešan korak. Ali nerazumijevanje, dnevno politikanstvo i sujeta trenutne vlasti je obesmislila njihovu žrtvu i borbu", navodi se u saopštenju. 

"Želim istaći da mi je bila čast biti na čelu ove ustanove i kolektiva kada vidim kolika je njihova istrajnost u ovoj borbi", zaključuje Mustajbašić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније