Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 07. 2020. 12:40 >> 12:38
4

ĐURAŠKOVIĆ

"Budvu vratiti narodu"

Predsjednica OO Demosa Budva Lucija Đurašković istakla je da Budvu treba vratiti narodu. Ona ističe da je obaveza svih nas da vodimo borbu za dobar i uspješan život svih u Budvi.

Ona je kazala da su još jednom, mimo volje naroda, predstavnici DPS-a preuzeli vlast i pokazali ono što je, kako je kazala, očito posljednjih trideset godina.

"A to je da su izgradili sistem koji odlikuju samovolja, neznanje, korupcija i agresija. Čim su zasjeli u fotelje, nastavili su staru praksu, već započetu sa kašnjenjem i neisplaćivanjem plata, praznim obećanjima i bezprizornom prodajom najznačajnijih resursa", kazala je Đurašković.

Ona ističe da je obaveza svih nas da vodimo borbu za dobar i uspješan život svih u Budvi.

"Zato što ne shvataju šta je interes grada, zato što neće da rade u korist Budvana i zato što im Budvani nijesu na prvom mjestu – zato bezuslovno moraju da odu", kazala je.

Đurašković dodaje da, kada Demos preuzme vlast, kao što su, kako je kazala, to otpočeli prije 3 i po godine, nastaviće da sprovode promjene za bolji život građana, a ne kao što to, kako je dodala, "radi režim, sprovodeći vlast za interese svojih političara".

"Bićemo ljudi koji će građane Crne Gore dostojanstveno predstavljati, i koji će se domaćinski brinuti o novcu građana Budve i njenom ugledu", zaključila je predsjednica OO Demosa Budve.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније