Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: RTCG, Objavio: I. P. ]

29. 06. 2020. 14:29 >> 20:00
6

DIVANOVIĆ I IVANOVIĆ

Potrebne mjere za pomoć građanima i privredi

Predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović i predsjednica SO Budva Anđela Ivanović kazali su da su prvog radnog dana razgovarali o uspostavljanju, kako kažu, normalnog funkcionisanja organa lokalne samouprave.

Inače, policijski službenici i danas obezbjeđuju zgradu Opštine Budva, dok je privatno obezbjeđenje angažovano unutar objekta. 

Divanović je saopštio da i pored svih opstrukcijia danas ipak funkcionišu, te da će narednih dana pokušati da formira stručni tim koji će se baviti posljedicama sanacije izazvanih epidemijom virusa Kovid 19.

"Prije svega mislim na uspostavljanje efikasnije uprava koja treba da rezultira setom mjera, koje će ići na ruku građanima i privredi", rekao je Divanović.

Ivanović je, sa druge strane, istakla kako se sada moraju potruditi da pomognu privredi.

"Jer usljed pandemije virusa imamo veliki problem u privredi, sezone bukvalno da nema, moramo donijeti odluku koja će pomoći privredi da se kriza prevaziđe", rekla je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније