Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

25. 06. 2020. 15:27 >> 15:28
2

DPS NIKŠIĆ

"Država pokazala snagu da osujeti svaki vandalski čin"

Sinoć je u Nikšiću pokušan udar na državne i lokalne institucije, u režiji opozicionih partija i njima bliskih kriminalnih grupa, a država Crna Gora, još jednom je pokazala snagu i odlučnu namjeru da se svaki vandalski čin osujeti, saopštili su iz nikšićkog opštinskog odbora DPS-a.

Navode da sada sigurno ne postoji nijedan slobodoumni i zdravomisleći Nikšićanin, koji nije vidio šta je "pozadina svih agresivnih ataka".

"Više od pola godine država se suprotstavlja onima koji hoće da uruše njene institucije, nasilno dođu na vlast i utru sve što je crnogorsko. Ako nekom nije bilo jasno do juče, a od juče sigurno jeste, da ko god podržava dešavanja u Budvi i njihove replike u ostalim gradovima, podržava nasilje, vandalizam i bespravni poredak", saopštili su iz DPS-a.

Ističu da vjeruju du državu, njene institucije i adekvatan odgovor na sve nasrtaje na Ustav, zakone i integritet svakog pojedinca.

"Takođe, ubijeđeni smo da će svi građani koji su i u jednom momentu možda pomislili da brane neke više ciljeve, shvatiti da su sredstvo za manipulaciju, dolazak na vlast nedemokratskim putem i ostvarenje velikosrpskih interesa. Na kraju poručujemo svima koji misle da su iznad zakona i pravnog poredka države i koji nasilno hoće ući u institucije, da je izborna utakmica zakazana za 30. avgust, pa svoju hrabrost neka iskale na glasačkim listićima", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније