Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 02. 2013. 08:10 >> 08:06

SARADNJA SA SUSJEDOM

Lukšić danas u Hrvatskoj

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće danas u posjeti Hrvatskoj, na poziv prve potpredsjednice Vlade i ministarke vanjskih i evropskih poslova susjedne države, Vesne Pusić.

Osim razgovora sa Pusić, planirani su i susreti sa najvišim hrvatskim zvaničnicima - predsjednicima države i Sabora, Ivom Josipovićem i Josipom Lekom.

Planirano je i potpisivanje sporazuma o saradnji u ekonomiji i turizmu.

Republika Hrvatska pruža značajnu podršku Crnoj Gori u integracionim procesima, pa će Lukšićeva posjeta “dati doprinos nastavku i produbljivanju ove saradnje. Posjeta će biti prilika i za razgovor o modalitetima za jačanje bilateralne i regionalne saradnje, kao i za razmjenu mišljenja o aktuelnim prilikama u regionu i budućem članstvu Hrvatske u EU“, navedeno je iz MVPEI.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније