Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

07. 07. 2019. 23:15 >> 23:55

OKRUGLI STO

Sjutra o ulozi lokalnih samouprava u pregovorima s EU

Generalni sekretarijat Vlade i Zajednica opština, organizovaće sjutra okrugli sto Lokalne samouprave u procesu pregovora - uspjesi i izazovi na putu prema Evropskoj uniji.

Kako je saopšteno iz Generalnog sekretarijata Vlade, okrugli sto biće prilika za razgovor o ulozi lokalnih samouprava u pregovaračkom procesu, posebno u dijelu sprovođenja evropskih propisa i standarda, kao i o mogućnostima koje su opštinama na raspolaganju u okviru evropskih fondova.

U okviru okruglog stola, biće održane dvije panel sesije na temu pretpristupne podrške EU Crnoj Gori i pripreme za korišćenje strukturnih fondova EU.

Na okruglom stolu, kako su naveli iz Generalnog sekretarijata Vlade, biće predstavljena tri projekta koje opštine sprovode - “FLAT - Trening i podrška u poplavama i klizištima” koji sprovodi opština Danilovgrad, “Zelena ostrva” koji sprovodi opština Berane.

Kako se dodaje, na okruglom stolu biće predstavljen i projekat “IRENE – Međuregionalna mreža za obnovljivu i energetsku efikasnost” koji sprovodi opština Tivat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније