Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 06. 2019. 20:31 >> 20:31
6

URA TVRDI

"Đukanović bi da svađa i dijeli"

Građanski pokret URA je ocijenio da, "kad god predsjednik države Milo Đukanović izmišlja strane i domaće neprijatelje, po pravilu se ređaju najveće pljačke i biznisi njegove porodice".

"Kad god je Đukanović "branio" Crnu Goru, izmišljao domaće i strane neprijatelje, po pravilu su se rađale njegove najveće prevare i biznisi. Sjetimo se samo Koverte, Limenke, Telekoma, mini hidroelektrana i svih drugih afera i sumnjivih poslova. Nakon što je rasprodao i opljačkao Crnu Goru, Đukanović bi da se okrene Crkvi i Bogu, kako bi nesmetano nastavio da radi ono što najbolje umije a to je da svađa i dijeli narod dok puni džepove svoje familije", saopštio je potpredsjednik pokreta URA Filip Adžić.

U pokretu URA, reagujući na jučerašnju izjavu Đukanovića, smatraju da se građanska država najbolje brani jakim i nezavisnim institucijama.

"Đukanović i DPS su već dokazali da ne znaju, ili ne žele da grade takve institucije. Ekstremni nacionalizam se suzbija primjerima zajedništva i skladnog suživota, a ne podizanjem tenzija i svađanjem komšija i prijatelja. Iz ovoga je jasno da najbolji đak Slobodana Miloševića ne može biti budućnost Crne Gore, već samo kočničar demokratizacije i evropskog puta. Koliko god prekrajao istoriju i trudio se da opere sopstvenu biografiju, narod će ga pamtiti kao nekog ko je ukrao ideju Liberalnog saveza Crne Gore, ali ne zato što je u nju vjerovao već zato što mu je omogućila da nesmetano čerupa ovo najljepše parče planete", naglasio je Adžić.

Navodi da je Crna Gora već trideset godina talac jednog čovjeka i jedne partije.

"Umjesto da kao u razvijenim državama govorimo o temama koje znače ekonomski napredak, sigurniji život građana, kvalitetnije zdravstvo i obrazovanje, očuvanje resursa za buduće generacije, postali smo zarobljenici prošlosti, koji nikako da zakorače u vijek koji živimo. Upravo su Đukanović i njegova vladavina je najveća prijetnja Crnoj Gori i najjača kočnica njenom napretku", zaključuje Adžić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније