Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 05. 2019. 16:39 >> 19:16

AMBASADOR KUBE

CG stabilna država, napreduje na svim poljima

Crna Gora je stabilna država koja napreduje na svim poljima i sa kojom njegova zemlja želi da razvija prijateljske odnose, kazao je ambasador Republike Kube Gustav Tristo del Todo.

On je danas razgovarao sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem. Sagovornici su razmatrali mogućnosti za unapređenje odnosa i saradnje u oblastima od obostrane koristi za Crnu Goru i Republiku Kubu.

Naglasivši da je Crna Gora posvećena razvoju prijateljskih odnosa koji se temelje na međusobnom uvažavanju sa svim državama, Brajović je posebno istakao posvećenost razvoju parlamentarne saradnje.

"Ambasador Republike Kube je ocijenio da je Crna Gora stabilna država koja napreduje na svim poljima i sa kojom njegova zemlja želi da razvija prijateljske odnose. Ambasador del Todo je predstavio planirane događaje u Podgorici, koji za cilj imaju bliže upoznavanje crnogorskih građana sa djelima kubanske kulture", navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno iz Brajovićevog kabinetaa, tokom razgovora, razmijenje su informacije o unutrašnjim prilikama u obje države.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније