Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

07. 02. 2018. 09:32 >> 09:32
4

DPS DEMOKRATAMA

"Tek vas čekaju prozivke za nerad i obmane"

Novski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da je Demokratska Crna Gora na vlasti u Herceg Novom ne zato što su pobijedili, nego zato što su se, kako navode, "kumovski uvezali".

 

Nazivajući Demokrate "Demagozima", iz DPS-a su saopštili da "činjenice neumoljivo razotkrivaju bestidnost posrnulih plagijatora, a gola istina prkosi lažima Demagoga".

"Demagozi, na vlasti ste u Herceg Novom ne zato što ste pobijedili, nego zato što ste se kumovski uvezali. A što mislite jedni o drugima kazali ste javno. Da vas podsjetimo: Demagozi prema svom partneru bez kojeg ne bi mogli vršiti vlast 'osjećaju tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem', a njihov partner, kome su oteli glasače, uz osmjeh uzvraća da 'Demagozi imaju seanse sa raspopom Dedeićem'. I tako kumovski besprijekorno vršite vlast u ljubavi koja čeka da bude opjevana, jer kao takva niđe na svijetu ne postoji", saopštio je DPS Herceg Novog.

DPS je Demokrate podsjetio na, kako su kazali, "lažna obećanja koja ste dali građanima Herceg Novog".

"'Zahtijevaćemo raskid ugovora o privatizaciji i vraćanje Bolnice Meljine u sistem javnog zdravlja'. Kada ste preuzeli vlast, zaposleni u Bolnici imali su jednu platu zaostatka. Danas četiri. Jeste li tražili raskid ugovora? Jeste li vratili Bolnicu u sistem javnog zdravlja", pitaju iz DPS-a.

Podsjetili su na obećanje Demokrata da će zaustaviti dalje propadanje Instituta i zaposliti stručne i nepartijske kadrove.

"Je li propao Institut? Zaposliste li koga u Institutu", pitali su iz DPS-a.

Demokrate su podsjetili na obećanje da će tražiti hitne revizije i raskid ugovora za privatizacije, pitajući ih istovremeno da li su zatražili jedan jedini raskid ugovora.

DPS navodi da su Demokrate obećale da će pokrenuti niz projekata kako bi inovirali turističku ponudu grada i produžili sezonu.

"Gdje su projekti? Skratili ste sezonu, a hotelijerima naredili da moraju da rade. Koliko ih je radilo za Praznik mimoze", navode iz DPS-a.

Pitali su Demokrate i šta je sa obećanjem da će povećati broj vezova za jahte. Jedno od obećanja, kako podsjeća DPS, bilo je da će Demokrate utvrditi kvalitet izvršenih radova i personalnu odgovornost za kolektor.

"Jeste li ih više utvrdili? Imate li snage da pokažete prstom na drugog partnera iz čijeg ste šinjela iskočili, a koji je pregovarao i vodio sve poslove oko kolektora", pitaju iz DPS-a.

"'Sa koncesionarom puta dogovorićemo otplaćivanje koncesije iz budžeta opštine i ukinuti naplatu putarine na dionici Meljine-Petijevići'. Jeste li se dogovorili? Ili nam se čini da građani još plaćaju putarinu? I podsjetite nas, ko je ugovorio putarinu?", navodi DPS.

Podsjećaju na obećanje Demokrata da će svima dati šansu kroz ravnopravne uslove na konkursima za radna mjesta.

"Jeste li dali svima šansu? Ili ste podijelili Herceg Novi uzduž i poprijeko na 'naše' i 'vaše'. Tek se zagrijavamo. Tek vas čekaju prozivke za nerad, obmane, laži, zbog kojih će vam suditi građani Herceg Novog. I to prvom prilikom. Do tada, drž'te se čvrsto i tepajte jedni drugima. Ljubav je čudo", poručili su iz DPS Herceg Novi.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније