Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

15. 01. 2018. 18:04 >> 17:31
7

KLJAJIĆ SMATRA

"DPS pred političkim klizištem"

DPS na svaki način želi da skrene pažnju s unutarpartijskih svađa i samo je pitanje trenutka kada će proraditi političko klizište u njihovim redovima, kazao je kandidat Demokrata za odbornika u SO Berane Martin Kljajić.

Podsjetimo, funkcioner nikšićkog DPS-a Boris Muratović ocijenio je  danas da su poraz u četiri opštine, bojkot parlamenta i san da bi svako od lidera pojedinačno mogao da bude kandidat za predsjednika Crne Gore doveli do konačnog raspada građanske opozicije.

"DPS nastavlja da zabavlja javnost manifestacijom panike koju sami pomen Alekse Bečića izaziva u njihovim redovima. Toliki je nivo opsjednutosti i straha liderom Demokrata da to više ni javno nisu u stanju da prikriju. Vidimo, gospodo iz odlazeće partije, da se pomno prati svaki korak i analizira svaki sastanak Alekse Bečića, ali osim što posmatrate, opterećujete javnost promašenim analizama i nagađanima, nemoćni ste bilo šta učiniti", rekao je Kljajić.

On je poručio da se Odbor DPS-a u Podgorici rasuo na četiri struje.

"Ne zna se ko na koju stranu vuče. Totalni raspad sistema. Tako da je jasno da nećete politički preživjeti zemljotres koji vam slijedi na proljeće. Posvađani i podijeljeni DPS se može ujediniti jedino u Spužu u kojem nekadašnji visoki funkcioneri čekaju šefa nad šefovima, kako bi otpočeo spuški kongres DPS-a. Zato nam je drago što ste nervozni, što ste u panici, što vas se niko ne plaši, što vas napuštaju časni i pošteni ljudi, zaposleni u državnoj upravi i organima lokalne samouprave, koje ste varali i lagali svih ovih godina", saopštio je Kljajić.

 

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније