Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

24. 11. 2017. 12:28 >> 11:57
7

PORUKA SNP-A

Mojkovčani glasajte za bolji život

Socijalistička narodna partija pozvala je Mojkovčane da u nedjelju izađu na izbore i, kako kažu, izaberu odgovorniju i savjesniju vlast koja će služiti građanima Mojkovca.

“Nemojte propustiti ovu priliku i nemojte zbog toga da vam bude žao naredne četiri godine. Tek tada je naredna šansa. U nedjelju imate priliku da nagradite one koji imaju jasan plan i program da naredne četiri godine donose odluke u vaše ime, kao što imate priliku da kaznite one koji su vam davali lažna obećanja”, poručuju iz mojkovačkog SNP-a.

Socijalistička narodna partija, navodi da očekuje podršku svog članstva i simpatizera, glasača koji su umorni i nezadovoljni dosadašnjim načinom rada i funkcionisanja opštine.

“SNP u svom programu nudi samo realna rješenja, koja zadržavaju mlade ljude u našem gradu, rješenja koja će učiniti život u našoj opštini boljim. Naši sugrađani nas znaju kao poštene ljude, ljude bez afera, ljude koji su dokazali da obraz nema cijenu, i svojim primjerom pokazali da se može istovremeno biti na vlasti i raditi u interesu svih građana”, navodi se u saopštenju SNP-a.

SNP je, kažu, sve vrijeme predizborne kampanje proveo među ljudima, upoznao se sa njihovim problemima, jer je, kako dodaju, razgovor sa građanima jedini način da zajedničkim snagama dođemo do rezultata.

“Istovremeno smo bili žrtva napada u kojima nas nisu štedjeli, "udarali su ispod pojasa" sa izmišljotinama, proizvoljnim poluinformacijama i lažima. Iskreno se nadamo da su konačno svi shvatili da SNP-u ne mogu nauditi, te da samo rade uzaludan posao”; poručuju iz SNP-a.

SNP Mojkovac, kako navode, želi bolju budućnost za sve naše sugrađane i bolju budućnost za našu djecu.

“Želimo da Mojkovac bude grad dostojan čovjeka, da bude mjesto u kojem ljudi mogu raditi, od svog rada pristojno živjeti , u našem Mojkovcu osnovati porodicu i dostojanstveno dočekati starost. Zato, u nedjelju izađite na izbore i zaokružite listu broj 2 -SNP za Mojkovac dostojan čovjeka", zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније