Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 09. 2017. 14:42 >> 14:11
2

MEDOJEVIĆ PORUČIO

"Telekom ćemo vratiti državi"

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da je, suprotno procjeni premijera Duška Markovića, koji, kako je saopštio, prima predstavnike firme koja je opljačkala Crnu Goru, DF u svom programu jasno iskazao političku namjeru da procesuira menadžere Mađar Telekoma u Crnoj Gori.

On je regovao nakon sastanka Markovića sa predstavnicima Dojče Telekom Grupe.

Prema riječima Medojevića, Front u programu predviđa ponudu Dojč Telekomu da se Telekom Crne Gore vrati u vlasništvo države.

"Vlada DF-a će povratiti Telekom u državno vlasništvo, a bivšeg premijera Mila Đukanovića procesuirati u skladu sa Sporazumom o priznanju krivice koji su menadžeri Mađar Telekoma potpisali u SAD. To je razlika između DF i ostatka opozicije. Mi smo tu da štitimo interes države Crne Gore i nijedna strana kompanija neće moći da ostvaruje uticaj na štetu našeg naroda i države, kao što je to radila sa Vladama DPS-a", rekao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније