Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio P.R.

26. 08. 2017. 20:45 >> 20:16
6

DEMOKRATE DPS-U

"Račune polažemo samo građanima"

Račune polažemo i odgovore dajemo samo građanima Kotora i Crne Gore, poručile su Demokrate.

Podsjetimo, Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor saopštava da je prošlo deset dana od kada Tužilaštvo otvorilo slučaj Jokić, a predsjednik Opštine Kotor, glavni akter ove afere, skriva se od javnosti, bježi od novinara i uporno izbjegava da odgovori na pitanja koja zanimaju crnogorsku javnost.

"Gospodo iz najponosnijeg ogranka, nakon onog u Budvi, organizovane kriminalne grupe, zvane DPS, moramo vam reći da je neopisivo zadovoljstvo gledati vas kako histerišete, kako se pržite u svojim frustracijama zbog gubitka vlasti i privilegija u kojima ste uživali, kako se davite u sopstvenom znoju kad god pomislite da ćete biti procesuirani zbog pljački koje, jednu po jednu, otkriva nova demokratska vlast, na čelu sa Demokratama i Vladimirom Jokićem. I zaista ovim svojim besmislenim, gubitničkim saopštenjima, u kojima lažno optužujete druge za ono što ste sami radili, pričinjavate makar malo satisfakcije građanima koji su vas sve ove godine trpili da vide kako se davite u sopstvenom blatu. I mi vas ohrabrujemo – samo nastavite", navodi se u saopštenju.

Demokrate su poručile da račune neće polagati DPS-u, već samo građanima Kotora i Crne Gore.

"Taj vaš kompleks niže vrijednosti, koji vam u posljednje vrijeme neprestano izlazi na površinu, ne možete sakriti tako što ćete postavljati neka pitanja na koja, tobože, mi vama moramo da odgovorimo. Pa, stvarno ste smiješni. Mi vama da polažemo račune? Vi ste za nas obični prevaranti, sitna grupa krupnih hohštaplera koja se udružila kako bi uništila i opustošila i Kotor i Crnu Goru. Račune polažemo i odgovore dajemo samo građanima Kotora i Crne Gore. Vi ste to pravo izgubili kad ste ukrali prvi milion, a zatim i svaki naredni. A upravo je ta javnost, koju pominjete, većinski na našoj strani – to su oni građani koji su Demokrate i naše partnere u Kotoru doveli na vlast, isti oni koji su smijenili Đukanovićko-Ćatovićku bulumentu, a doveli Vladimira Jokića. E, samo njima polažemo račune. Kukavičluk je vaša stara odlika, osobina koja vam je prešla od 'šefa'. Vi ste ti koji se bojite nas, postali smo vam noćna mora, jer znate da uskoro dolazi dan kada ćemo vas izvesti pred organe pravde za sve što ste uradili ovoj državi. Zato i ove vaše naklapalice nijesu ništa drugo do produkt golog straha. A da ste pravi pred bogom i pred ljudima, ne biste imali toliki strah. Svima je to jasno", dodaju u saopštenju.

DPS diže prašinu, kako navode, ne samo zbog straha nego da bi, kako kažu, prikrili sve malverzacije svojih šefova, "kao što je ono DPS dijeljenje stanova od strane Maje Ćatović, koja je i prije toga čerupala Kotor i bahanilisala se kupovinom luksuznih automobila samo zato što joj se moglo; da biste prikrili nezapamćenu pljačku državne imovine kada su vaši funkcioneri jedan cijeli stadion prepisali na sebe."

"Ima još vaših lopovluka, samo polako, svaki će doći na red. Iz ovih razloga, vi ste ti koji treba da sjedite na optuženičkoj klupi, da ćutite i da govorite samo kad vas mi pitamo, a pitamo vas: gdje vam je šef Sveto Marović koga čeka zatvorska kazna, zašto nije na robiji? Od koga ga krijete i ko mu omogućava bjekstvo? Od pirata, Napoleona i Mletaka, pa do danas, nema toga osvajača i okupatora koji je više opljačkao pojas od Petrovca do Perasta, od vašega šefa Svetozara Marovića. Kako se osjećate kad se cijela država crveni zbog vaših falsifikatorskih metoda kad su u pitanju kurikularni programi? Oćete li sad i ove nove Sanje Vlahović nagraditi nekom ambasadorskom stolicom? To su pitanja na koja se čekaju odgovori", poručuju Demokrate.

Demokrate ističu da svoje odgovore daju građanima svaki dan, a naglašavaju kako im raste rejting svakodnevno.

"Dok vi odgovore dajete i tek treba da date sudovima i tužilaštvu, a reakcija na njih su sporazumi o priznanju krivice i zatvorske kazne za vaše funkcionere. Zato vam je bolje da ćutite i da mirno čekate presude za sve pljačke, pohare i veleizdaje Kotora i Crne Gore", zaključuju Demokrate.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније