Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 06. 2017. 22:26 >> 21:58
14

KNEŽEVIĆ PORUČIO

"Marković najavio udar na sirotinju"

Premijer Duško Marković se usudio da govori o stabilnosti ekonomije, a protivustavno je ukinuo naknade majkama, najavio povećanje PDV–a na 21 odsto, novu recesiju i udar na crnogorsku sirotinju, kazao je predsjednik DNP-a Milan Knežević.

On je poručio da je za vrijeme Markovićeve vlade bilo na "desetine mafijaških ubistava zbog prevlasti nad tržištem droge, oružja, cigareta i šverca bijelog roblja koji su od države napravili balkansku Kolumbiju".

Knežević je optužio premijera da obnavlja vozni park za nekoliko miliona eura, te da prijeti narodu "da mu slučajno ne padne na pamet da se pobuni".

"Želim Dušku Markoviću da uhvatim muštuluk da je i njemu napisana optužnica od strane crnogorskog naroda, ali da će za razliku od nas, vrlo brzo imati priliku na fer i pošteno suđenje", saopštio je predsjednik DNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније