Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 06. 2013. 13:11 >> 13:13
1

NIJESU VLAST

Popović: Liberali su "nesvrstani"

Lider Liberalne partije Andrija Popović, saopštio je u Skupštini, da se za tu partiju koja je zamrzla učešće u vladajućoj koaliciji, može reći da su "nesvrstani".

"Ja nijesam iz vladajuće koalicije, kao što je poznato prije mjesec ipo LP je zamrzla učešće u vladajućoj koaliciji i možete nas nazvati nesvrstanima", saopštio je Popović u Skupštini, što je izazvalo smijeh poslanika i samog Popovića.

Reagovao je poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović koji je kazao da liberale ne doživljava kao nesvrstane.

"Ja vas doživljavam kao poslanika koji će dati veliki doprinos da se vladajuća koalicija promijeni i da ćete vi kao liberal onaj stari vratiti one izvorne vrijednosti Liberalnog saveza da se promijeni ova vlast", poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније