Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

30. 04. 2017. 14:15 >> 14:13
7

SNP PORUČUJE

Stvorićemo uslove za kvalitetniji život Novljana

Rješavanje konkretnih problema običnih građana i stvaranje uslova za kvalitetniji život u fokusu su aktivnosti SNP-a što nailazi na veliku podršku Novljana, saopštili su kandidati za odbornike Borjanka Kosić i Stefan Stanovčić.

 

“Svjedoci smo da DPS ne preza od bilo čega samo da ostane na vlasti i nastavi sa upropaštavanjem Novog. Sve im je uzalud. Svakodnevna sve veća podrška našoj partiji jasno govori da ponovo dolazi vrijeme SNP-a, a to znači promjene na bolje kako bi naš prelijepi grad konačno postao mjesto za ponos svih Novljana”, kazali su na sastanku članova stranke za Kameno, Mokrine i Kruševice.

Definisali su 10 konkretnih projekata za ta područja, u cilju rješavanja svakodnevnih problema mještana.

“Izgradnja i sanacija putne mreže u lokalnim zaseocima: Lazarevići, Poljakova ulica, Radanovići, Crveno brdo, Kosići, Lepetići, Đurđevići, Gojkovići , Petijevići u Mokrinama; asfaltiranje dionice puta od glavne raskrsnice do Osnovne škole "Milan Vuković", betoniranje dionice puta motela Borići do serpentina na Kamenom i dijela puta od ulaza u selo Žlijebi do crkve sv. Nikole; put od Sitnice do Vrbanja i proširenje glavnog puta u Kruševicama i puta Kruševice-Vrbanj-Orjen”, navoid se u saopštenju. ;

Takođe smatzraju da treba riješiti problem vodosnabdijevanja I izgraditi rezervoar (Mokrine, Kruševice, Kameno-Spremište-bazen za vodu na Lećevinama zapremine 500m3).

“Neophodna je I izgradnja javne rasvjete u zaseocima Milosovići, Stijepčići,  Ratkovići na Kamenom, Crveno Brdo, ulica od crkve do škole na Mokrinama; izgradnja dječijeg igrališta kod škole na Mokrinama; povlastice u plaćanju putarine na putu Meljine-Petijevići i besplatan prevoz za sve đake sa sela; pomoć mještanima koji se bave poljoprivredom, a koji imaju štete na usjevima usljed elementarnih nepogoda, snijega i mraza.”

Treba, prema nihovim riječima dati I subvencije privrednicima za otvaranje industrijsko-preduzetničkih zona, pomoć u otvaranju novih radnih mjesta  uz stimulativnu poresku politiku. Takođe, neophodno je izgraditi nekoliko mini skijališta na Vrbanju-Orijenu, sa mini žičarama za potrebe obuke djece i mladih.

“SNP je pred Novljane izašao sa Novljanima. Mi imamo ljude koji su spremni i kadri da se uhvate u koštac sa brojnim problemima i vrate dostojanstvo našem gradu. Zato - Ustani i pobijedi, samo za Novi”, saopšteno je iz SNP-a.

                                                                                                                    

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније