Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Radio Kotor ]

08. 08. 2023. 10:00 >> 10:19

LUKA OBARA REKORDE

U Kotor za sedam mjeseci uplovilo više od 220 kruzera

Luku Kotor će do kraja godine posjetiti još 210 kruzera, kazala je za Radio Kotor predsjednika Odbora direktora Ljiljana Popović Moškov.

Ona je podsjetila da je sedam mjeseci u bokokotorski zaliv uplovilo 224 kruzera ili 256 822 putnika, što je 35 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

“Luka Kotor ponovo obara sve rekorde. I sa manje brodova koji dolaze u našu luku, pokazujemo da možemo više što se tiče prihodne strane. Za sedam mjeseci ove godine u našu luku je uplovilo 224 kruzera i to je samo jedan posto manje nego što je bilo prošle godine u istom periodu, kada je uplovilo 227. Po pitanju putnika našu luku, grad, državu posjetilo je u ovom periodu 256.822 putnika i to je čak 35 odsto više nego u istom periodu prošle godine", poručila je Popović Moškov.

Napomenula je da je tokom avgusta najavljeno 76 uplovljavanja, u septembru 56, oktobru 57.

“U novembru će uploviti 14 brodova, a u decembru četiri. Veoma smo zadovoljni kako se odvija ova turistička sezona", zaključila je Popović Moškov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније