Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

11. 04. 2024. 22:05 >> 22:10
Čitaj mi:

"Sun Princess"

U Bar uplovio najveći kruzer koji je ikad posjetio Crnu Goru

U Bar je rano jutros uplovio "Sun Princess", najveći kruzer koji je ikad posjetio Crnu Goru. Riječ je o plovilu dužine 345 metara izgrađenom u Italiji.

Princess Sun je najnoviji kruzer u floti kompanije "Princess Cruises”, a u februaru je imao svoje prvo komercijalno putovanje.

Veliki ponos što Bar iz godine u godinu biva prepoznat kao sve atraktivnija i popularnija kruzing destinacija, izrazila je potpredsjednica Opštine Bar Tanja Spičanović.

“Naravno da ovo doprinosi cjelokupnoj turističkoj ponudi Bar, a ujedno predstavlja veliki izazov za domaću turističku privredu da odgovori na ono što zapravo jesu potrebe i očekivanja turista sa kruzera. Što se tiče grada Bara mi zaista imamo mnogo da ponudimo, tako da je ta ponuda kada su u pitanju i kruzing turisti na visokom i zadovoljavajućem nivou", istakla je Spičanović. 

Ona je naglasila da Bar ima jednu izrazito bogatu kulturno-istorijsku baštinu, atraktivno i neistraženo nematerijalno nasljeđe u smislu nekih zanimljivih priča, običaja i svega onoga što čini duhovnu tradiciju ovog kraja.

"Naravno gastronomska ponuda Bara je na jednom visokom nivou. Naša turistička privreda ovdje može da pronađe i kreira nešto što je autentičan pečat ove destinacije i da se na najbolji mogući način predstavi turistima,” poručila je Spičanović.

Zadovoljstvo što je kruzing sezona otvorena uplovljavanjem jednim od najvećih kruzera na svijetu istakli su iz Turističke organizacije Bar.

"TO Bar se pobrinula da turisti budu dočekani na najbolji mogući način, velikim gostoprimstvom i kvalitetno organizovanim programom koji je turistima približio sve ljepote i specifičnosti barskog kraja. Putnici su mogli da dobiju sve potrebne informacije o gradu Baru, a na početku šetališta Kralja Nikole da se upoznaju sa klasterom turizma i kreativnih industrija", navode u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније