Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 04. 2018. 10:13 >> 10:05
1

FRANCUSKE KOMPANIJE

Iz Srbije posluju u CG

Francuske kompanije prisutnije su u Srbiji nego u Crnoj Gori a pojedine iz sjedišta u Beogradu posluju i kod nas. Kako bi se Crna Gora predstavila kao sigurna i atraktivna zemlja za investicije sinoć je u Beogradu potpisan Protokol o saradnji između Udruženja francusko-crnogorskih preduzeća (CEFM) i francusko-srpske Privredne komore (CCIFS).

"Posljednjih godina prisutno je sve veće interesovanje kompanija iz Francuske za ovaj dio jugoistočne Evrope pa je razmjena informacija između ova dva subjekta realnost da se podijeli iskustvo i steknu nova znanja sa ovog moćnog evropskog tržišta", naglasio je predsjednik Udruženja francusko-crnogorskih preduzeća, Rajko Uskoković.

Iz CEFM ističu da su francuske kompanije pristnije u Srbiji nego u Crnoj Gori a pojedine u našoj zemlji posluju iz svog sjedišta u Beogradu.

"Cilj je da se svim ovim, a i novim kompanijama predstavi Crna Gora kao sigurna i atraktivna zemlja za investicije", navode iz CEFM.

Ispred Francusko-srpske privredne komore memorandum je potpisao predsjednik Odbora Dragoljub Damljanović, inače generalni direktor Šnajder elektrika za Srbiju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније