Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj.

09. 03. 2017. 11:47 >> 11:23
6

DRAŠKOVIĆ PORUČIO

Odluka o naknadama nije prioritet

Zakonska rješenja koja se odnose na majke troje i više djece kao i odredbe koje se tiču smanjenja naknada nijesu prioritet Ustavnog suda i ne postoji zakonski rok za odlučivanje o njima, kazao je predsjednik Ustavnog suda Dragomir Drašković gostujući u emisiji TVCG „Iz pravog ugla“.

 

Drašković poručuje i da svaki ultimatum koji se postavlja pred sudom nije primjeren demokratskom društvu i ne doprinosi integritetu institucija.

„O tom predmetu ne mogu govoriti detaljnije jer u toku postupak pred sudom, koji je tek prispio za razliku od prvog predmeta kad je Ustavni sud već donio akt i izjasnio se djelimično. Predmet o naknadama nema prioritet, prioritet je ono za šta je zakonom određen rok za postupanje suda“, kazao je Drašković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније